Flecta Consulting

Charlotte Adsbøl

JOBKONSULENT

Jeg har haft fornøjelsen af at have Jacob Jacobsen som underviser, og det, jeg satte størst pris på, var hans evne til at formidle tungt stof på en letforståelig måde. Der er ingen tvivl om, at Jacob ved, hvad han taler om, er velforberedt og utroligt dygtig til at få et hold til at samarbejde og nå målet med kurset. Dertil kommer hans altid gode humør og humoristiske sans, der gør det til en fornøjelse at være deltager. Jeg vil give Jacob mine allerbedste anbefalinger og håber selv, at jeg får mulighed for at deltage på andre kurser med ham som underviser.

Flecta Consulting

Flecta Consulting er et netværksbaseret konsulenthus, der hjælper virksomheder med at gennemføre forandringer.
Vi kan f.eks. tilføre fleksible kompetencer ved en organisationsændring, ved IT implementeringer eller ved implementering af en Lean kultur.
Derudover gennemfører vi også en række af uddannelser og workshops.
Mangler du en kollega? så er der også nogle i netværket som varetager rekrutteringer.

Vores vision er at oparbejde et arbejdsfællesskab, der står i spidsen for unik udvikling af mennesker og organisationer. Vi genererer effekt der virker nu - tilpasset din organisations virkelighed! Og det vi påbegynder, tager udgangspunkt i det, vi ved virker!
Du får derfor ikke noget hos os, som er en hyldevare. Vi sætter en ære i at gøre vores indsats så specifik som muligt - helst så motiverende og nyskabende som muligt!