Flecta Consulting

Jesper Askov Møller Petersen

LEDELSES- OG PROJEKTKONSULENT, AVANCERET PROJEKTSTYRING, TRÆNING OG SIMULERING AF ORG. PROCESSER, ORGANISATIONSUDVIKLING
Jacob er en dygtig konsulent, med stor viden og indsigt i såvel effektiviseringer som projektledelse generelt. Jacob har fokus på detaljen og leverer altid kvalitet med et højt humør og godt drive. Som kollega er Jacob et meget behageligt menneske, nærværende, og hvis behov, støttende og fleksibel i et hvert samarbejde.

Flecta Consulting

Flecta Consulting er et netværksbaseret konsulenthus, der hjælper virksomheder med at gennemføre forandringer.
Vi kan f.eks. tilføre fleksible kompetencer ved en organisationsændring, ved IT implementeringer eller ved implementering af en Lean kultur.
Derudover gennemfører vi også en række af uddannelser og workshops.
Mangler du en kollega? så er der også nogle i netværket som varetager rekrutteringer.

Vores vision er at oparbejde et arbejdsfællesskab, der står i spidsen for unik udvikling af mennesker og organisationer. Vi genererer effekt der virker nu - tilpasset din organisations virkelighed! Og det vi påbegynder, tager udgangspunkt i det, vi ved virker!
Du får derfor ikke noget hos os, som er en hyldevare. Vi sætter en ære i at gøre vores indsats så specifik som muligt - helst så motiverende og nyskabende som muligt!