Flecta Consulting

Konsulentydelser

Billedet illustrerer ProjektNetværk hos Flecta Consulting

ProjektNetværk

Fortroligt netværk for projekt- og procesledere

Projekt- og procesledere er vigtige medarbejdere i en moderne organisation, der skal udvikles og forandres for at efterleve de stigende krav fra omgivelserne.

Projekt- og procesledere bevæger sig på tværs af organisationen og skal besidde mange kompetencer: faglige som sociale. De oplever sig ofte “alene”, og har måske udfordringer med at finde kollegaer i egen organisation, som de kan sparre med og søge rådgivning hos.

Derfor deltager de i et netværk hos Flecta Consulting, hvor de har mulighed for at mødes med andre projekt- og procesledere, hvor problemstillinger fra din egen hverdag bliver taget op. Desuden afholder vi temadage, hvor deltagerne bliver skarpe på hvilken ny viden er der kommet indenfor projekt- og procesledelse.

 

Hvilken værdi får du og din organisation?

  • Et fortrolig rum
  • Sparring til konkrete projekter
  • Gruppearbejde
  • Vidensdeling
  • Netværk med projektledere fra andre brancher
  • Nye relationer

 

Hvem faciliterer netværket?

Flecta Consulting faciliterer det fortrolige netværk, hvor du har ulighed for at mødes med andre Projekt- og Procesledere, og dermed få sparring til de dagligdags udfordringer du har i egen organisation. Vi har hver vores spidskompetencer, som skaber en synergi og giver medlemmerne et holistisk perspektiv.

 

Hvordan er strukturen i netværket?

Et netværk består af 8-10 deltagere og 1-2 konsulenter fra Flecta Consulting der faciliterer møderne. Vi mødes 4-6 gange om året forskellige steder. Omdrejningspunktet er et tema, som vi går i dybden med kombineret med afsat tid netværk, således der opstår fortrolighed, hvor deltagerne kan udveksle erfaringer med hinanden – også dem som stikker lidt dybere.

Deltagerne er samlet fra forskellige brancher og organisationer og har titler som: Projektleder, Programleder, Procesoptimering, Forretningsudvikler. Projekterne rammer bredt og kan f.eks. være i forbindelse med IT, produktudvikling, compliance, m.fl.

Aktuelle temaer som vi tager hul på: virtuel projektledelse, projektmetoder, klassisk versus agil, organisering, ressource-mangel.


Styrk jeres organisation med ProjektNetværk: