Flecta Consulting

Træning og uddannelse

Billedet illustrerer certificering i projektledelse hos Flecta Consulting

Certificering i projektledelse

IPMA® certificering eller PRINCE2® certificering?

De fleste projektledere overvejer om de skal vælge en projektlederuddannelse med eller uden certificering. Vores erfaring er, at en certificering giver mest værdi hos de organisationer der arbejder efter projektmodeller eller projektmetoder som IPMA® og PRINCE2®.

IPMA® (International Project Management Association) danner grundlag for uddannelsen som helhed, og er den certificeringsorganisation, som  Dansk Projektledelse samarbejder med. Læs mere her
PRINCE2® er en generisk projektmetode, som anvendes i flere større og offentlige og private organisationer.

 

Få overblik over vores træning og uddannelse her

 

IPMA® TRÆNINGSFORLØB

For at træne kursusdeltagerne forud for IPMA® certificeringsforløbet, indeholder denne option: én træningsdag, individuel vejledning samt selve certificeringsforløbet under Dansk Projektledelse, som er beliggende i Hørsholm.

  • Estimeret tid* for D-certificeringsforløbet: ca. 20 timer
  • Estimeret tid* for C-certificeringforløbet: optil 50 timer
  • * efter træningsdagen. Læs mere hos Dansk Projektledelse

 

PRINCE2® TRÆNINGSFORLØB

PRINCE2 har stor udbredelse, såvel i den offentlige som den private sektor. Ca. 10.000 personer har taget en PRINCE2® eksamen i Danmark siden opstarten i 2002. Over 100.000 personer pr. år tager en PRINCE2® eksamen på verdensplan.

PRINCE2® er en projektledelsesmetode for enhver organisation, som ønsker øget produktivitet og effektive forretningsmæssige resultater. PRINCE2® anvendes af et meget stort antal organisationer, private som offentlige, i mere end 150 lande, og anvendelsen er fortsat stigende. PRINCE2® er anerkendt som den førende projektledelsesmetode, og antallet af personer, som bliver uddannet i PRINCE2®, stiger med 20% om året.

Også i Danmark har PRINCE2® uddannelsen har en varighed på 3 dage og afsluttes med en eksamen. Ved beståelse af eksamen, opnår deltageren en PRINCE2® Foundation certificering.


Styrk dine kompetencer med Certificering i projektledelse

Find det kursus, der passer bedst til dig!

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.