Flecta Consulting

Træning og uddannelse

Certificering i projektledelse

Er IPMA® eller PRINCE2® noget for dig?

IPMA®(International Project Management Association) danner grundlag for uddannelsen som helhed, og er den certificeringsorganisation Dansk Projektledelse samarbejder med.
PRINCE2® er en generisk projektmetode som anvendes i flere større og offentlige og private organisationer.

IPMA®-TRÆNINGSFORLØB
For at træne kursusdeltagerne forud for IPMA® certificeringsforløbet indeholder denne option én træningsdag, individuel vejledning samt selve certificeringsforløbet under Dansk Projektledelse.

  • Estimeret tid* for D-certificeringsforløbet: ca. 20 timer
  • Estimeret tid* for C-certificeringforløbet: optil 50 timer
  • * efter træningsdagen. Se mere på www.danskprojektledelse.dk, Foundation og Practitioner.

PRINCE2® stor udbredelse, såvel i den offentlige som den private sektor. Ca. 10.000 har taget en PRINCE2®-eksamen i Danmark, siden opstarte i 2002. Over 100.000 tager pr. år en PRINCE2®-eksamen på verdensplan.

PRINCE2® er en projektledelsesmetode for enhver organisation, som ønsker øget produktivitet og effektive forretningsmæssige resultater. PRINCE2® anvendes af et meget stort antal organisationer, private som offentlige, i mere end 150 lande, og anvendelsen er fortsat stigende. PRINCE2® er anerkendt som den førende projektledelsesmetode, og antallet af personer, som bliver uddannet i PRINCE2, stiger med 20% om året.

Også i Danmark har PRINCE2® uddannelsen har en varighed på 3 dage og afsluttes med en eksamen. Ved beståelse af eksamen opnår deltageren en PRINCE2® Foundation certificering.


Tilmeld her – Styrk dine kompetencer

Find det kursus, der passer bedst til dig!

PRINCE2® is a Registrered Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved. PRINCE2® courses are provided in association with Mentorix Aps. Mentorix is an Accredited Training Organisation (ATO) under PeopleCert, EXIN and APMG.