Flecta Consulting

Træning og uddannelse

Billedet illustrerer grundlæggende projektlederuddannelse hos Flecta Consulting

Grundlæggende projektlederuddannelsen

Få succes med dine projekter på denne projektlederuddannelse, hvor du får grundlæggende indsigt i metoder og redskaber om projektledelse. Denne helhedsorienterede forståelse, er er starten på succes med dine projekter.

På dette projektlederkursus får du indsigt i metoder og redskaber, så du bedre kan analysere, planlægge, styre og evaluere dine projekter i projektleder job som eks.: teknisk projektleder, projektleder byggeri, junior projektleder, chef projektleder. Kontakt os ved behov for projektlederuddannelse byggeri samt projektleder uddannelse Odense og Aarhus.

På dette forløb vil du opnå kendskab til projektledelsesværktøjer, som er behjælpelige med at arbejde effektivt i projekter. Du vil lære at arbejde med en struktureret projektmetode, samt de menneskelige aspekter i projektledelse, hvor deltagerne skal samarbejde og motiveres på tværs af en organisation.

 

Grundlæggende projektlederuddannelsen holdundervisning? Ring: 5190 6131

 

Kursusforløb: 3 dage

Beskrivelse som pdf: Grundlæggende projektlederuddannelsen

Forløbet afholdes som 2+1 dag, hvorimellem der arbejdes med hjemmeopgaver. Undervisningen baseres på action based learning, hvor teorien omsættes til praksis. Undervisningen afholdes med oplæg, dialog, praktiske øvelser og case arbejde.

Følgende emner er er indeholdt i forløbet:
• Projektkendetegn
• Projektfaser
• Projektopstart
• Målbeskrivelse
• Interessentanalyser
• Projektorganisation
• Motivation og engagement
• Kommunikation
• Konflikthåndtering
• Din udvikling som projektleder

 

Flecta Consulting samarbejder med finduddannelse.dk. Læs mere her

 

Målgruppe

Grundlæggende projektlederuddannelsen er for dig som er projektdeltager, og vil forstå projekternes udfordringer. Hvis du er projektleder på mindre projekter, er dette forløb også velegnet for dig, hvor du får værktøjer til at gennemføre dine projekter med struktur. Med dette forløb er du godt på vej videre til Projektlederuddannelsen. Læs mere her

Næste forløb

Sted Dato Tilmelding
Århus 15. april 2024 Tilmelding PRINCE2 Foundation
Syddanmark 6. maj 2024 Tilmelding PRINCE2 Foundation

Underviser

Forløbet varetages Chefkonsulent Jacob Jacobsen, som er stifter og ejer af Flecta Consulting og tilbyder uddannelse og certificering inden for projektledelse.

 

Pris: DKK 9.900,- pr. person ekskl. moms


 Styrk dine kompetencer med Grundlæggende projektlederuddannelsen

Find det kursus, der passer bedst til dig!