Flecta Consulting

Træning og uddannelse

Tilskudsmuligheder hos Flecta Consulting

Tilskudsmuligheder

Til en lang række kurser og uddannelser, er det muligt at opnå tilskud eller økonomisk kompensation.

Flecta Consulting har en vifte af samarbejdspartnere, herunder erhvervshuse og erhvervsakademier, og vi har gode muligheder for at vejlede jer omkring de tilskuds- og støtteordninger, der kan søges.

Med vores mere end 10 års erfaring indenfor træning og uddannelse, har vi en finger på pulsen omkring, hvordan dine kompetencer kan løftes og tilpasses fremtidens arbejdsmarked. Projektlederuddannelser som PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner er anerkendt i mange virksomheder, såvel private som offentlige. Flere regioner i Danmark uddanner strategisk medarbejdere indenfor disse metodikker.

 

Omstillingsfond

Faglærte og ufaglærte medarbejdere og fra 2024 også Professionsbachelor får med omstillingsfonden mulighed for at opnå et kvalifikationsløft ved at deltage i akademi- og diplomuddannelser. Der er mulighed for at få op til DKK 10.000,- årligt.

Læs mere om omstillingsfonden her – https://voksenuddannelse.dk/uddannelse/omstillingsfonden

SVU

Statens voksenuddannelsesstøtte (SVU) er en uddannelsesstøtte, der giver dig mulighed for at efter- eller videreuddanne dig i arbejdstiden.

Enten får du SVU som kompensation for din løn – eller også får din arbejdsgiver SVU som erstatning for din arbejdskraft.

Læs mere hos Uddannelses- og Forskningsstyrelsen her

 

Kompetencefonde

Er du ansat under overenskomst i en virksomhed, har du mulighed for at søge refusion for op til 10 dages selvvalgt uddannelse om året.

Læs mere hos Dansk Erhverv her


Styrk dine kompetencer med Tilskudsmuligheder

Find det kursus, der passer bedst til dig!