Flecta Consulting

Træning og uddannelse

Billedet illustrerer coaching og sparring hos Flecta Consulting

Coaching og sparring

I alle forløb som vedrører forandring og udvikling af mennesker, vil der opstå behov for personlig indsigt.

Flecta Consulting tilbyder coaching og sparring af projektledere, således at projektlederen har en uvildig person som han kan søge hjælp hos. Spørgsmål der kan afhjælpes er f.eks. hvorledes metoderne kan anvendes, eller til mere konkrete problemstillinger for hvordan en projektleder skal håndtere en gruppe af interessenter.

Denne sparing gør også at flere aspekter af projektet bliver diskuteret og projektlederen bliver dermed bedre rustet til gennemførelsen af projektet. I vores team er vi dedikerede til at varetage udvikling af mennesker, og har stærke kompetencer indenfor coaching og psykoterapi.

 

Hvad er en coach?

En coach er en objektiv og ikke nært relateret person, som kan give sparring og hjælpe personen med at se nye vinkler på egne eller  virksomhedens udfordringer. Der findes både coaches, der er specialiseret i erhvervslivet og coaches, som henvender sig til private.

 

Hvad er en psykoterapeut?

En psykoterapeut er en objektiv og ikke nært relateret person, som er uddannet til at tale med andre mennesker. En psykoterapeut skaber klarhed over personens udfordringer. Der findes forskellige retninger indenfor psykoterapi: Familieterapi, gestaltterapi, kognitiv terapi, metakognitiv terapi, narrativ terapi og mange flere. En psykoterapeut har typisk specialiseret sig indenfor et område og videreuddannet sig indenfor forskellige grene. Psykoterapeuter der er medlem af Dansk Psykoterapeutforening er kvalitetsstemplet og efterlever deres etikregler. Læs mere her


Styrk dine kompetencer med coaching og sparring

Find det kursus, der passer bedst til dig!