Flecta Consulting

Træning og uddannelse

Billedet illustrerer Procesleder uddannelsen hos Flecta Consulting

Proceslederuddannelsen

Få et procesleder komponent mere på dit CV med Business Process Management. På dette 6 dages kursus i procesledelse lærer du at lede processer, forandringer og møder, så jeres virksomhed spilder mindst mulig.

BPMN eller BPM hjælper dig med at få optimal effekt af jeres processer. Du lærer at håndtere hvordan forandringer bliver en naturlig del af arbejdsdagen. Vi kommer også  omkring arbejdsmetoden indenfor TPM, Lean-principper og værktøjet Kaizen indenfor metodikken Lean. Hør om projektlederuddannelse gratis ved at kontakte os.

De fleste medarbejdere kender til at være udfordret af, at opgaverne skal løses hurtigere med færre ressourcer og til højere kvalitet. Dette stiller store krav til at virksomhedens processer er optimeret, for at elimere spild og unødvendige aktiviteter. Derudover skal processerne være fleksible, således de let kan ændres i takt med at virksomhedens omgivelser ændres. Som organisation i virksomheden gælder det dermed om at have medarbejdere, som er i stand til at optimere processerne og dermed kan håndtere de ændringer, der hele tiden kommer. Procesudvikling er en rejse med værktøjer, der optimerer processerne i jeres virksomhed, og samtidig gør medarbejderne i stand til at håndtere forandringer.

 

BPM holdundervisning? Ring: 5190 6131

 

Uddannelsesforløb: 3 moduler á 2 dage

Business Process Management (BMPN eller BMP) uddannelsen forløber over 3 moduler á 2 dages varighed.

Beskrivelse som pdf: Proceslederuddannelsen

 

Modul 1 – Grundlæggende Procesforståelse

I første modul arbejder vi med hvad er en proces grundlæggende er og hvad sker der når en proces ændres. Derudover ser vi også på sammenhængene i en proces, og hvilke principper du skal arbejde efter for at forbedre processen. Mange vælger at tage 2 dages forløbet Grundlæggende Procesforståelse inden Proceslederuddannelsen. Læs mere her

 

Modul 2 – Procesoptimering

I modul 2 arbejder vi på at analysere, hvordan en proces skal ændres for at fungere optimalt og efterfølgende planlægge, hvordan en proces ændres i praksis. Vi arbejder med visioner for forandringen, samt værktøjer der kan være behjælpelig med at reducere spild i en proces.

 

Modul 3 – Procesledelse – ledelsesmæssige udfordringer ved procesoptimering

På modul 3 arbejder vi med at få dine kollegaer involveret i  forandringsprocesserne, således I sammen kan skabe endnu større forbedringer. Du lærer også at håndtere, hvis udviklingen ikke går helt som planlagt eller går helt i stå. Hvordan genskabes motivation og engagement igen? Du får dermed værktøjer til at håndtere de ledelsesmæssige udfordringer ved procesoptimering. På dette modul indgår flere værktøjer indenfor Lean-metodikken:

Udvalgte emner som bearbejdes i forløbet:

  • Procesforståelse
  • Kundeforståelse og forståelse af spild
  • Flowanalyser og Lean Principper
  • Forandringsledelse og Følelsesmæssig reaktioner
  • Organisering af arbejdsopgaver og forandring
  • Implementeringsplaner og medarbejdernes kompetenceudvikling
  • Motivation og Konflikthåndtering
  • Målstyring og Kapacitetsstyring

Flecta Consulting samarbejder med finduddannelse.dk. Læs mere her

 

Udbytte

Gennem forløbet opnår du struktur og værktøjer til at optimere processerne i jeres virksomhed. Du bliver dermed i stand til at planlægge et udviklingsforløb, samt håndtere de personlige udfordringer ved forandringer i organisationen.

 

Målgruppe

Business Process Management henvender sig til dig som leder en proces eller en række opgaver, som du ønsker skal gennemføres bedre, hurtigere eller mere effektivt.

 

Næste forløb

København 15. april 2024 Tilmelding PRINCE2 Foundation
Århus 17. april 2024 Tilmelding PRINCE2 Foundation
København 26. august 2024 Tilmelding PRINCE2 Foundation
Århus 19. august 2024 Tilmelding PRINCE2 Foundation
København 30. oktober 2024 Tilmelding PRINCE2 Foundation
Århus 4. november 2024 Tilmelding PRINCE2 Foundation

Pris: DKK 19.975,- pr. person ekskl. moms.


Styrk dine kompetencer med Proceslederuddannelsen

Find det kursus, der passer bedst til dig!