Flecta Consulting

Træning og uddannelse

Billedet illustrerer kurset Grundlæggende procesforståelse hos Flecta Consulting

Grundlæggende Procesforståelse

Hvad er procesforståelse og grundlæggende procesforståelse er et 2 dages forløb indenfor Business Process Management. Du får indsigt i processers dynamikker og arbejdet med dem.

Ved procesudvikling etableres en proces til løbende at forbedre sine processer. Et godt sted at starte for procesudvikling er derfor at finde ud af, hvilke processer ønsker vi at forbedre? Og hvad vil det sige at være en god proces – hvad skal vi opnå? Dette arbejder vi med på kurset grundlæggende procesforståelse. Du vil komme til at stå utrolig stærkt i arbejdet med at strukturere processer, så de fungerer optimalt og effektivt.

Jeres virksomheden kan være i en proces: være på vej til noget, opnå nye mål, tilpasse sig til nye tider eller omstille sig fra en lokal til en global virksomhed. Forretningsprocesser understøttes ofte og optimeres vha. af IT-systemer: F.eks. administrative processer som sagsstyring og fakturering. For ej at glemme de mentale processer: Hvad sker der hos medarbejderne, når de udsættes for forandringer?

 

Grundlæggende Procesforståelse holdundervisning? Ring: 5190 6131

 

Kursusforløb: 2 dage

Beskrivelse som pdf: Grundlæggende Procesforståelse

Sammen med dine kollegaer arbejder vi 2 dage med at forstå processer i din organisation. Vi vil arbejde med at finde ud af hvad en proces er og belyse fordelene ved at arbejde procesorienteret, og dermed også ønske hvordan vores processer skulle være. Vi vil også nedbryde processen til aktiviteter, hvor grænseflader gøres synlige, for dermed at skabe en gensidig forståelse af det arbejde som ligger i processen. Vi vil dermed også analysere processen, for at undersøge om det arbejde der udføres også er brugbart.

Vi vil bruge forskellige redskaber til at forstå processerne, herunder:
• Proceselementer
• Procesnedbrydning
• Proces kortlægning
• Samarbejdsaftaler
• Grundlæggende principper
• Spildtyper
• Forandringsstrategi

 

Flecta Consulting samarbejder med finduddannelse.dk. Læs mere her

 

Udbytte

Forløbet giver dig en grundlæggende procesforståelse, hvilket gør dig i stand til at se dit arbejde som processer. Igennem samarbejde med dine kollegaer, giver kurset dig også en større indsigt i dine kollegaers processer og dermed et gensidig forståelse af arbejdet.

 

Målgruppe

Grundlæggende Procesforståelse henvender sig til medarbejdere, som ønsker at forstå processerne og forbedre dem. Med dette forløb er du godt på vej videre til Proceslederuddannelsen. Læs mere her

 

Pris: DKK 8.500,- pr. person ekskl. moms


Styrk dine kompetencer med Grundlæggende Procesforståelse

Find det kursus, der passer bedst til dig!