Flecta Consulting

Træning og uddannelse

Billedet illustrerer PRINCE2® Practitioner hos Flecta Consulting

PRINCE2® Practitioner 6. udgave

Få overbygningen til PRINCE2® Foundation med PRINCE2® Practitioner.

Dette PRINCE2 cource fokuserer på den praktiske anvendelse af PRINCE2 methodology, belyst gennem en udvalgt case. I arbejdet med casen er der særligt fokus på tilpasning og korrekt anvendelse af ledelsesprodukter igennem projektforløbet. For at du kan deltage i den afsluttende eksamen, skal du have PRINCE2 Foundation certification.

 

Flecta Consulting samarbejder med finduddannelse.dk. Læs mere her

 

Målgruppe

Lettere øvede og øvede projektledere, der ønsker en dybere indsigt i PRINCE2 -metoden og dens praktiske anvendelse.

 

Undervisningsform

Kurset gennemføres som et såkaldt ”Blended Learning”-forløb, hvor undervisningen består af egen forberedelse gennem e-learning og manual suppleret med et traditionelt todageskursus. På kurset veksles der mellem oplæg fra en akkrediteret træner og eksamensrelaterede opgaver baseret på en officiel testeksamen. Undervisningsformen er derfor en blanding mellem tavleundervisning, case-arbejde og eksamenstræning.

Du skal forvente ca. 1 times hjemmearbejde mellem hver kursusdag. Kurset afsluttes med en 2,5 timers eksamen på 2. dagen.

 

Udbytte

Gennem case-arbejdet opnår du en dybere indsigt i metodens praktiske anvendelse. Efter kurset vil du kunne tilpasse anvendelsen af PRINCE2 til netop dit projektmiljø. Du vil endvidere kunne anvende PRINCE2 i rollen som projektleder, og du får en forståelse for, hvornår og på hvilken måde de forskellige ledelsesprodukter bør anvendes i et projektmiljø baseret på PRINCE2.

Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering som ” PRINCE2 Practitioner” i en af verdens mest udbredte projektmetoder.

 

Forberedelse

Har du inden for de seneste ca. 6 måneder bestået PRINCE2 Foundation, må du forvente ca. 10 timers forberedelse til repetition, case-arbejde og eksamenstræning. Er det mere end 6 måneder siden, du har taget din PRINCE2 Foundation, må du forvente noget mere forberedelsestid til genopfriskning af PRINCE2 -principperne og begreberne. En forberedelsestid på 20-30 timer er ikke usædvanligt, men det er naturligvis meget individuelt.

 

Certificering

Kurset afsluttes med 2,5 times multiple choice PRINCE2 Practitioner eksamen med 80 spørgsmål fordelt på 8 spørgsmålsområder. For at bestå eksamen skal du svare rigtigt på 44 spørgsmål. Til eksamen må deltagerne medbringe PRINCE2-manualen inkl. egne notater heri.

 

Prisen indeholder

Kurset udbydes som et firmakursus. Du er derfor velkommen til at kontakte os for nærmere drøftelse af mulighederne. For firmakurser gælder det blot, at I udpeger deltagerne – så sørger vi for resten, herunder udsendelse af materiale, adgang til e-learning. Og ved minimum 4 deltagere opretter vi et hold, hvor vores konsulent afholder de 2 kursusdage på Jeres adresse:

Indeholdt i prisen er:

• 2 dages klassekursus
• Adgang e-learning på Practitioner niveau inkl.:
• 12 mdr. online adgang via PC og mobile enheder inkl. iPad, iPhone mm.
• Videobaseret træning af akkrediteret instruktør
• Quizzer
• Officiel testeksamen
• Nyttige værktøjer til bl.a. interessenthåndtering, estimering og risikovurdering
• Gode råd til studie- og eksamensforberedelse
• Online adgang til akkrediteret træner før, under og efter kurset
• Kursusmateriale inkl. slides, noter og øvelser
• 1 x Eksamensafgift

 

Næste forløb

Sted Dato Tilmelding
Århus 21. november 2024 Tilmelding PRINCE2 Foundation
Århus 30. januar 2025 Tilmelding PRINCE2 Foundation

Konsulent

Forløbet varetages af Chefkonsulent Jacob Jacobsen.

PRINCE2-kurser leveres i samarbejde med vores samarbejdspartner, der er PRINCE2 akkrediteret undervisnings virksomhed (Accredited Training Organisation, ATO).

Pris: DKK 10.900,- ekskl. moms


Styrk dine kompetencer med PRINCE2® Practitioner

Find det kursus, der passer bedst til dig!

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.